У Миколаєві сталася дуже дивна історія. Так, місцевий житель Володимир, показав українцям, як у супермаркеті АТБ співробітники нахабно порушують режим зберігання молочної продукції.

Про це стало відомо завдяки публікації пабліка "Новости Корабелов.Инфо" у мережі Facebook.

Фото з супермаркету АТБ, korabelov.info
Фото з супермаркету АТБ, korabelov.info

"Для тих, хто публікує стаканчики зі сметаною з цвіллю, і звинувачує в цьому виробника!!!! АТБ (Корабельний район, Універсам), банальне порушення температурних режимів зберігання продукції.... В результаті маємо зіпсований продукт!!! Прошу звернути увагу на присутність на піддоні дитячого харчування!!! На продукті чітко вказано температурний діапазон, при якому виробник гарантує якість і безпеку даного виробу. І завдяки порушенням умов зберігання продуктів торговими мережами споживач пред'являє претензії виробнику...", - написав Володимир.

Відомо, що публікація вельми засмутила жителів міста. Коментатори пишуть, що продукцію могли залишити на піддоні, щоб потім розкласти в холодильнику. Одна з користувачок заявила, що вже не один раз бачила, що "молочка" лежить годинами в залі, а їй багато не треба, щоб зіпсуватися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в українському фільмі показали сцену утоплення цуценят, обурливе відео.

Як повідомляв Знай.uа "нокаутувала" і добивала ногами: в Харкові працівниця дитсадка побила багатодітну матір.

Знай.uа писав, АТБ приготував сюрприз для любителів пива, "змія" підморгнула з дна: "І випив і закусив".