Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер підняв наболілу тему українців, а саме про прожитковий мінімум і мінімальну пенсію. Також він волає до влади звернути увагу на серйозну проблему нашого народу. Про це Михайло написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пенсія в Україні

Так, за його словами, з 1 січня 2020 року українці отримують мінімум в 2027 гривень. Якщо порівняти з курсом валют, то ця сума становить приблизно 80 доларів або 72 євро.

"В розвинутих країнах цих грошей вистачить рівно на одне відвідування не надто дорогого Ресторану", - написав Шнайдер.

Також він згадав мінімальну пенсію наших громадян похилого віку, які отримують 1638 гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"І це на 389 ГРИВЕНЬ МЕНШЕ того самого прожиткового Мінімуму. Мільйони наших пенсіонерів офіційно знаходяться за межею Виживання", - зазначив блогер.

Михайло просить нову владу звернути увагу на соціальну сферу нашої країни.

"Діджіталізація та інші інновації це безумовно добре і важливо, але повірте хлопці - люди і їх життя, НАБАГАТО ВАЖЛИВІШЕ...", - заявив він.

Друзья, с 1 января 2020 года, прожиточный минимум в Украине составляет... 2027 ГРИВЕН. По курсу это будет 80 ДОЛЛАРОВ...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 2 februari 2020

Користувачі мережі підтримали Шнайдера та виявили бажання написати українському лідеру про очевидні проблеми країни.

"Але вартість води зростає зараз вже 47 грн куб у обіцяють подорожчання. Так що вода теж в межах склянки скоро буде", "А де президент читає ? Я йому хочу написати теж про пенсію", "Я дуже сподіваюся, що президент побачить ці публікації, що вони не в нього в стрічці", "Який кошмар! У країни не поважаючої старість немає майбутнього. І нам ще вигрібати і вигрібати за це... Скільки раз ці нещасні прокляли владу, як думаєте?", "Зроби подарунок державі...Не доживи до пенсії...Всі проблеми та вирішені відразу...Немає людей - немає проблем((((", - відреагували українці.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Нагадаємо, що киянам знову піднімуть оплату за холодну воду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пенсійна система для багатьох українців є єдиним способом вижити, але грошей в ПФУ не вистачає, а потреба в дотаціях з бюджету щороку зростає.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові може значно змінитися ціна на тепло.