На днях у Маріуполі місцеві мешканці помітили нацгвардійців, які замість нічного патрулювання "зависли" на усю ніч в комп'ютерному клубі та грати ігри.

Відповідний відеоролик з'явився на просторах інтернету.

Відтак, на ньому видно, як двоє молодиків у формі Національної гвардії та з автоматами за спиною сидять у комп'ютерному клубі. Один з них грає відому онлайн-гру World Of Tanks‎, інший ймовірно у Dota 2.

За словами автора відео, нацгвардійці прийшли увечері та сиділи до самого ранку. Однак, варто зауважити, що достеменно невідомо, чи дійсно молодки "залипали в ігри" цілу ніч, бо підтвердження цьому немає.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанії, що працюють на території України отримали від правоохоронців пропозиції встановити на їх сайти спеціальний скрипт. Таким чином українська кіберполіція планує ефективніше ловити інтернет-злочинців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві банда шахраїв підробила документи та продала квартиру померлої жінки за 600 тисяч гривень.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї придумали нову схему заробітку на дрібних кредитах.