Вже цього року виплати стосовно пенсії обіцяють підвищити втричі, а максимальний її розмір збільшити до майже вісімнадцяти тисяч гривень.

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики України в Facebook.

Відтак, як повідомили у Міністерстві, максимальний розмір пенсії для населення в 2020 році становитиме майже 18 тисяч гривень

"Так, з січня розмір максимальної пенсії складе 16 тисяч 380 гривень. З 1 липня 2020 року максимальна пенсія підвищиться до 17 тисяч 120 гривень. А з 1 грудня 2020 року розмір максимальної пенсії буде дорівнює 17 тисячам 690 гривням", - йдеться в повідомленні.

українські пенсіонери, фото Главред
українські пенсіонери, фото Главред

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто зауважити, що вже в цьому році українці почали отримувати по дві платіжки за газ. Відтак, в першу чергу потрібно пам’ятати, що платіжка за доставку газу приходитиме на місяць раніше за платіжку за його споживання.

Наприклад — у лютому українці отримають платіжки за споживання газу у січні та за доставку за лютий. Також не треба лякатись того, що у січні платити за доставку газу прийдеться двічі — за загальною платіжкою за грудень та за платіжкою за доставку за січень.

Нагадуємо, що нові платіжки для сплати за доставку газу обурили українців.

Як повідомляв Знай.ua, українцям підвищили мінімальну зарплату.

Також Знай.ua інформував про те, що з 2020 року українці будуть отримувати по дві платіжки для сплати за газ.