Ви готові до сплеску сексуальної енергії та емоцій, що переповнюють вас? Відомий український астропсихолог і таролог Яніна Массіні повідомила Знай.uа, що наближається повний Місяць, а це означає, що 7 днів перед ним будуть наповнені несподіваними зустрічами, яскравими подіями і зростаючим сексуальним бажанням близькості з вашим партнером.

Гороскоп для жінок, фото: pixabay.com
Гороскоп для жінок, фото: pixabay.com

Сексуальний гороскоп для жінок на тиждень з 3 по 9 лютого

Протягом усього тижня Місяць буде знаходитися в Близнюках, Раку і у Леві. З понеділка по неділю - зростаючий Місяць, а вже в неділю, о 9:33 за Києвом, настане точна фаза Повного місяця, що дасть вихід сексуальної енергії і стан наповненості.

Сприятливі дні для всіх починань: понеділок, вівторок і четвер. Несприятливий і кризовий час для особистих відносин та інтимної близькості з п'ятниці 14:33 по суботу 15:48.

Понеділок, 3 лютого, 11 Місячний день. Місяць у Близнюках

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Початок робочого тижня Місяць перебуває у Близнюках. З астрологічної точки зору день успішний для всіх починань, будь-то флірт, бізнес або дорога покупка.

Сексуальна характеристика сьогоднішнього дня: швидка зміна настрою, поверхневі емоції та ілюзії. Протягом дня вас буде долати бажання поспілкуватися, написати повідомлення або зателефонувати людині, з якою був розірваний зв'язок. Бажання відновлення відносин і спілкування у випадку розриву. Метушливість, а також бажання активних дій і спілкування з великою кількістю людей.

Направте мудро свою сексуальну енергію на гармонізацію ваших відносин. Пам'ятайте, що іноді наш язик може послужити нам добру службу.

Вівторок, 4 лютого, 12 Місячний день. Місяць у Близнюках

Місячна енергія і сексуальний магнетизм зростають у вас з кожним днем. Активно виявляйте ваші почуття і ваше бажання близькості. Пристрасть, флірт і сексуальна різноманітність принесуть вам успіх і увагу з боку чоловіків.

Протягом дня буде спостерігатися зміна настрою, поверхневі емоції. Розпочаті відносини в цей день можуть бути недовговічні. Бажання спілкування з кількома партнерами буде нав'язливим і долати вас протягом дня. Романтичні побачення краще перенести на інший день.

Середа, 5 лютого, 13 Місячний день. Місяць у Раку

З середи ви почнете відчувати в собі підвищену емоційність. Можливі глибокі переживання, а також почуття образи на свого партнера. Вразливість і душевні терзання в питанні особистих відносин.

Протягом дня постарайтеся контролювати вашу сексуальну енергію і не витрачати енергію даремно на образи і переживання. Можлива зміна настрою і почуття незадоволеності.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Четвер, 6 лютого, 14 Місячний день. Місяць у Раку

Девіз сьогоднішнього дня – гармонізація душевного стану і прояв любові до себе. Приділіть час собі! Побалуйте приємними процедурами спа і розслаблюючим масажем. Час наповнення сексуальною енергією до повного Місяця.

Повідомлення партнеру з нотками флірту і грою сприятливо вплинуть на ваше сексуальне життя. Сьогодні ви будете володіти особливим магнетизмом і силою.

П'ятниця, 7 лютого, 15 Місячний день. Місяць у Раку

Сьогодні ви особливо вразливі. Критичний день. Бажання прояснити стосунки і образливість будуть переслідувати вас протягом дня. Несприятливий час з 14:33 по суботу 15:48. По можливості відмовтеся від інтимної близькості з партнером.

Енерговитрати сьогодні будуть дуже великі. Реалізацію сексуальних фантазій і експерименти краще перенести на інший день.

Енергетика даної місячної доби буде вкрай згубно впливати на людину. Можливі тривоги, страхи, негативні думки, відсутність бажання близькості і контакту. Спокуса і ілюзії не приведуть вас до бажаного.

Субота, 8 лютого, 16 Місячний день. Місяць у Леві

Символ майбутніх вихідних - вогонь і пристрасть. Місяць у Леві, а це означає, що ваша сексуальність і емоції будуть бити через край. Радісний і піднесений настрій, приплив сил і позитивних емоцій. Потреба в компліментах і уваги з боку чоловіків. Бажання яскраво проявити себе в суспільстві і потреба захоплених поглядів на свою адресу!

Час сміливих рішень та неординарних вчинків. Емоції будуть яскравими, а іноді - напоказ.

Неділя, 9 лютого 16/17 Місячний день. Місяць у Леві. Повня

Сьогодні відбудеться повний Місяць. Життєва і сексуальна енергія буде переповнювати. У момент Повні людина накопичує максимум енергії, тому в день самого Повня та +2 дні після рекомендується проводити різні енергетичні практики і медитації для залучення любові, грошей, виконання бажань.

Не варто забувати про те, що ваші мислеформи, що створені в момент повного Місяця, будуть володіти потужним енергетичним зарядом. Саме в повний Місяць нам відкриваються можливості втілити заповітні цілі і бажання.

Саме сьогодні Місяць буде вподобу вашим сміливим ідеям і прояву почуттів до партнеру. Рекомендовані романтичні побачення і вечір в інтимній обстановці. Ви будете наповнені упевненістю в собі і своїй унікальності. В організмі прокидаються сили і сексуальний потяг.

"Мудро виявляйте вашу сексуальну енергію в гармонії з Місячними фазами", - порадила Яніна Массіні.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, які знаки Зодіаку щедро обдарує Всесвіт на початку весни.

Також Знай.ua публікував топ-10 найбільш вірних жінок за знаками Зодіаку.

Крім того, читайте, що найбільше приваблює чоловіків в жінок.