Частина клієнтів Приватбанку буде вимушена сплачувати додаткові 0,2 відсотки комісії за операції, які будуть проводитися після 16:30.

Про це стало відомо з коментаря голови пресслужби ПриватБанку Олег Серги.

Повідомляється, що нововведення торкнеться лише юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ФОП).

Окрім того, новий збір стосується лише комерційних платежів в інші банки. Операції всередині Приватбанку, а також платежі до державних структур таких як Державна податкова служба України чи Державна казначейська служба.

Приватбанк стягуватиме комісію за платежі, проведені увечері

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Таким чином, звичайні клієнти-фізичні особи не сплачуватимуть жодних додаткових зборів незалежно від часу платежу, в тому числі і після 16:30. Це стосується і звичних багатьом українцям операцій у Приват24.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк влаштував українцям випробування: починається те, чого всі боялись.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк скасовує кредитні ліміти українців без попередження: в установі дали пояснення.

Також "Знай.ua" писав: Забута картка і повернення грошей: ПриватБанк попередив українців про зміни з 1 січня.