"Слуга народу" Євген Брагар, який в один момент став знаменитим на всю Україну завдяки своїй пораді бідній пенсіонерці продати собаку, щоб розплатитися за газ, на цьому не зупинився.

Напевне, надихнувшись шаленим успіхом після "продажі пса", Брагар продовжив у тому ж дусі завойовувати собі подальшу "популярність". І заради цього він уже зробив кілька відповідних заяв.

Спочатку Євген Брагар заявив, що українське патріотичне кіно не варте фінансувати через те, що воно не окупається. Натомість, на його думку потрібно фінансувати проекти, які "нормально фінансувались та повернули витрати" - такі, як "95 квартал".

Він також вирішив наїхати на двох волотнерок, які не захотіли миритись із російськими серіалами в громадському транспорті та воліли йти пішки після того, як водій їм нахамив. Брагар вирішив заопікуватись російською мовою і подати заяву на волонтерок за "дискримінацію російської мови".

На всі ці випади "слуги народу" достойно відповіла учасниця російсько-української війни на Донбасі Аліна Михайлова, яка, до того ж є однолітком Брагара, та ще й вчилася з ним в одному вузі.

Однак, як влучно зазначила дівчина, їхні життя склалися " діаметрально протилежно". Вона, як і тисячі інших відважних молодих людей, пішла на фронт захищати Батьківщину від ворога. А Брагар подався шукати тепленького місця та розпочав кар’єру народного обранця.

"Молодого Євгена всі 6 років війни якось не дуже турбувало питання захисту Батьківщини від російського ворога. Проте сьогодні Євгена хвилює питання захисту російської мови! І людина безстрашно дозволяє собі відкривати рот на людей, які захищають Україну... Щось Євгена не було чутно жодного разу коли за українську мову калічили та вбивали", - обурюється учасниця бойових дій.

Аліна Михайлова звернулась із запитанням до президентської партії "Слуга народу":

"Яким чином до вас в партію пройшли такі люди? По квоті? Моральним дегенератам вхід був за пільгами?".

Запитання риторичне.

Цікаво. Євгеній Брагар 1994 року народження - мій однолітка. І, як виявилось, ми з ним в один час закінчили один і той...

Geplaatst door Alina Mykhailova op Maandag 3 februari 2020