Як відомо, на днях народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Брагара порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень.

Відтак, цю "знакову подію" не обійшли стороною і користувачі соцмереж, які усього за деякий час "наштампували" десятки мемів і про собаку, і про газ, і про самого Брагара. Окрім цього, народні умільці вирахували й те, а скільки ж разів можна заплатити за комуналку собаками різних порід:

  • Мопс 8 тисяч гривень – 4 рази;
  • Такса 4 тисячі гривень – 2 рази;
  • Мальтіпу 37 тисяч гривень – 18,5 раза;
  • Доберман 6 тисяч гривень – 3 рази;
  • Бігль 9 тисяч гривень – 4,5 раза;
  • Лабрадор 15 тисяч гривень – 7,5 раза.

Фото: Сегодня

Варто зауважити, що наразі було знайдено й пенсіонерку, якій нардеп пропонував "пустити" чотирилапого на газ. Відтак, вона порекомендувала продати нардепу власні мізки, якщо вони там, звісно, є.

Нагадаємо, Брагар пояснив, чому радив платити за газ собакою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, знайдено пенсіонерку, якій Брагар порадив "пустити" собаку на газ.

Також Знай. ua писав, що Україну "накрило" фотожабами про Брагара, газі і собаці.