Народний депутат від партії “Слуга народу” Євген Брагар вибачився за пораду, яку дав пенсіонерці під час ефіру політичного шоу одного з українських телеканалів. Нардеп запропонував жінці продати собаку щоб розрахуватися за комунальні послуги.

Пост з вибаченнями був розміщений на сторінці політика в соціальній мережі Facebook.

Пост Євгенія Брагара, Facebook

“Приношу вибачення всім, кого могли образити мої слова. Нарахування субсидій – дуже делікатне питання і воно потребує не лише особливої уваги з боку держави, а й відповідального ставлення громадян. Закликаю всіх вчиняти порядно, розуміючи, що допомога повинна надаватися лише тим, хто її реально потребує”, - написав Брагар.

Також депутат додав: “Я є новою особою в політиці та ще не навчився відповідати на чутливі питання. Всі ми маємо бабусь, дідусів, батьків, які отримують досить низькі пенсії. Хочу наголосити, що не мав на меті когось образити, лише хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя”.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Євгеній Брагар зібрався подати до суду на волонтерок АТО, які виступили проти російського серіалу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського збираються перевірити скандальних депутатів на детекторі брехні: кого можуть вхопити за хвіст.

Також "Знай.ua" писав, що скандал з мільйонами Смілянського та Кравцова боляче вдарить по кишеням депутатів, кому перетрусять гаманці.