Пластичний хірург Андрій Сотник, якого розстріляли 2 лютого у Києві, напередодні повернувся із Франції.

Про це пише "Обозреватель", посилаючись на інформацію власного джерела. Співрозмовник видання розповів, що Сотник з дружиною відвідав у Франції профільний конгрес у Парижі. Можна зробити висновок, що це був IMCAS World Congress 2020.

Андрій, і Юлія Сотники – представники відомих медичних династій з Донецька. З початком війни вони перебралися до Києва. Знайомі стверджують, що пара була дуже щаслива.

Пластичний хірург Андрій Сотник із дружиною Юлією.

Повернувшись 1 лютого з Парижу до столиці України, Сотники провели вечір у сімейному колі – відзначали день народження сина-школяра.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Будинок з аркою на Саксаганського, у дворі якого кілер розстріляв пластичного хірурга Андрія Сотника

На неділю Андрій Сотник не планував жодних зустрічей. Однак, як стверджує джерело, він все ж зібрався "на роботу" – у свій офіс на вул. Шота Руставелі. Щоправда, лише для того, щоб роздрукувати залізничний квиток (який в цей трагічний день купив батькові), ну і заодно купити круасани дитині.

Зазначимо, офіс розташований всього у 2-х кілометрах від квартири на Саксаганського, яку орендували Андрій з дружиною, дитиною і батьками.

Відстань від квартири до офісу

Будинок на Шота Руставелі, де розташований офіс сім'ї Сотників

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві розстріляли хірурга Андрія Сотника