Для українців, які планували потрапити до Єгипту, з'явилися досить неприємні новини. Стало відомо, що туристичний оператор "Join UP" повідомив про перенесення чотирьох авіарейсів з України в Єгипет і в зворотному напрямку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби оператора. Також повідомляється, що причиною, за словами компанії, стала технічна проблема.

Аеропорт "Бориспіль", фото: 112 канал
Аеропорт "Бориспіль", фото: 112 канал

"Шановні пасажири, у зв'язку з технічними причинами авіакомпанії відбулися зміни у розкладі у рейсах 4 лютого: PQ 7125 Харків — Шарм-ель-Шейх. У зв'язку з цим буде затримано ще три рейси: PQ 7120 Шарм-ель-Шейх - Київ (Бориспіль); PQ 7142 Шарм-ель-Шейх - Одеса; PQ 7141 Одеса - Шарм-ель-Шейх.", - повідомили у туроператора.

Також варто нагадати нашим читачам, що в кінці січня літаки SkyUp було затримано на 3-8 годин, вони повинні були доставити або відправити українських мандрівників за кордон. А в Запоріжжі літак PQ 182 до Києва і зовсім скасували. Причиною назвали погану погоду - стояв щільний туман.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Укрпошта зробила термінову заяву про посилки з Китаю та коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа в Ірані літак ледь не повторив долю українського Боїнга через потужний снігопад, відео.

Знай.uа писав, аварія літака МАУ: військові Ірану до останнього приховували атаку.