Українців позбавлять від набридлих стереотипів. Тепер всі охочі зможуть міняти не лише по батькові, але навіть називатися по матері. Можна навіть зовсім відмовитися від по батькові.

Про це йдеться в проекті закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо права фізичних осіб на зміну по батькові". Він вже поданий в профільний Комітет Верховної Ради. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Наголошується, що в багатьох країнах прив'язку до одного з батьків не використовують. Депутати кажуть, що така норма застаріла і від неї взагалі можна відмовитися чи зробити необов'язковою.

Також українцям дають добро називати своїх новонароджених немовлят, як душа забажає, навіть номерним знаком. Головне, щоб це було в радість і батькам, і дітям.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

українці, фото NewsOne
українці, фото NewsOne

Наталя, яка десять років боролася за зміну по батькові, домоглася свого. Вона пройшла шлях від районного суду до Європейського суду з прав людини. Там справу розглядали шість років, але для жінки це було принциповим питанням. У 45 років вона отримала нове свідоцтво про народження і паспорт.

Нагадаємо, українці живуть гірше за Уганду та Нігерію, скільки ми витрачаємо на їжу щороку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Малюська "дав добро" називати дітей дивними іменами, на кшталт Z148.