В Україні різко змінилися погодні умови. Першими через ускладнення постраждали водії, на дорогах автомобілі просто застрягають, в містах утворюються великі пробки, а на вулицях можна побачити повалені дерева.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Негода в Полтаві, фото: РБК
Негода в Полтаві, фото: РБК

Відомо, що в Полтаві впали три дерева на вулицях Сковороди, Гагаріна та Соборності. На вулиці Гагаріна дерево повністю перекрило дорогу. На вулиці Соборності біля ЦУМу впала гілка, яка обірвала електропроводи.

Негода в Полтаві, фото: РБК
Негода в Полтаві, фото: РБК

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

А ось у місті Мукачево схожа ситуація, вітер повалив дерево, яке перекрило вулицю біля пивзаводу. Також внаслідок негоди повалені дерева виявилися і на автошляхах у Сваляві і в с. Кибляри. Люта стихія пройшлася і в гірській місцевості, де рятувальники зі снігового полону визволяли вантажівки.

Тільки на Іршавщині без електрики сьогодні залишилося 7 населених пунктів. За інформацією прес-секретаря ДСНС Закарпаття Наталія Батир, крім Іршавщини, негода вирувала в Ужгороді, Мукачеві та Сваляві.

Нагадаємо, у Карпатах випав весь запас українського снігу.

Як повідомляв Знай.uа в Україну прийшов циклон, які області накриє негода.

Знай.uа писав, у Харкові військова вантажівка влаштувала "фігурне катання" на трасі і знесла заправку.