Вбивство 43-річного пластичного хірурга Андрія Сотника в Києві викликало величезний резонанс в суспільстві. Невідомий кілер наздогнав Сотника у дворі будинку, вистрілив йому в спину, а зробив "контрольний" постріл у голову. Після цього злочинець відібрав у жертви загадковий пакет та зник у невідомому напрямку.

Поліція веде розслідування резонансного злочину і вже з'явилися нові подробиці справи.

Убивство пластичного хірурга було замовним, а вбивців було двоє - у порліції крвім того, хто стріляв, розшукують і того, хто підвозив кілера. Пордрпобиці розслідування озвучив заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко

У правоохоронців з'явилися дві основні версії причин вбивства. Перша - це зв'язки Андрія Сотника в його рідному місті Донецьку. Друга пов'язана з фінансовою діяльністю пластичного хірурга. З'ясувалося, що нібито Сотник давав пацієнтам гроші в борг на дорогі косметичні процедури і препарати.

Також стало відомо, що кілер був не один. Є дані про те, що вбивця приїхав на місце злочину на автомобілі зі спільником, а після скоєння вбивства, кілер втік саме на тому ж автомобілі.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ми вважаємо, що це було замовне вбивство. Швидше за все, кілер був особою, яка не знала особисто загиблого. І ми будемо шукати всіх. У машині був водій, який підвіз кілера не місце злочину. Тому до вбивства причетні двоє людей. Водій - співучасник вбивства ", - розповів в коментарі Антон Геращенко.

Нагадаємо, у Києві розстріляли хірурга Андрія Сотника