Вихідні в березні 2020 доповнить ще одна святова дата, що є пов'язаною з Міжнародним жіночим днем.

У березні українці будуть працювати 21 день, а відпочивати - 10. Всього на суботу і неділю за календарем випаде дев'ять днів, але оскільки 8 березня - неділю, то понеділок, 9 числа, стане вихідним днем.

  • Загальна кількість календарних днів у березні: 31
  • Робочі дні: 21
  • Святкові і вихідні дні: 10
  • Державний свято: Міжнародний жіночий день, 8 березня

Весна, фото: unsplash
Весна, фото: unsplash

Оскільки 8 березня - це неділя, то передсвяткових, тобто коротких робочих днів, в українців не буде.

І хоча дискусії щодо "за" або "проти" скасування святкування "8 березня" в Україні тривають не перший рік, у 2020 році Міжнародний жіночий день залишається офіційним державним святом і вихідним днем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, потрібно не забувати,що 2 березня починається Великий піст, який триватиме до 18 квітня. Цей піст у православних українців вважається найсуворішим, триває сім тижнів і закінчується в день Паски, яку в цьому році ми відсвяткуємо 19 квітня.

Нагадаємо, рейс відомої авіакомпанії Austrian Airlines, що слідував за маршрутом «Відень - Одеса - Відень», затримався на 10 годин.


Як повідомляв портал "Знай.uа" українці зіткнулися ще з однією статтею витрат серед своїх комунальних платежів - тепер треба сплачувати ще й транспорт газу.


Також Знай.uа" писав, що тюлені весело шльопають своїми плавниками, щоб привернути увагу самок і розігнати конкурентів.