Ляльки LOL за останні кілька місяць отримали величезну популярність як серед дітей, так і серед колекціонерів ляльок. Чи не кожна дитина чула про цю іграшку і бажає її отримати.

Що таке ляльки LOL і звідки вони прийшли

Що таке ляльки LOL
Що таке ляльки LOL, 24tv.ua

MGA Entertainment — компанія з виробництва іграшок, що прославилася ляльками Братц, натхненням для яких став однойменний мультфільм. У 2017 році в компанії аналізували ринок і прийшли до висновку, що відео про розпакування іграшок отримують мільйони переглядів. Тоді вони вирішили створити щось подібне. Це і послужило поштовхом для створення знаменитих ляльок LOL в пластикових кулях.

В основі лежить ідея Кіндера-сюрпризу. Дитині купують пластикову кулю, і вона не знає, яка іграшка йому дістанеться. Таким чином, виробникові вдалося поєднати дві основні дитячі слабкості - сюрпризи і милі ляльки. Було прийнято рішення назвати ляльок L.O.L, що означає - «Lil Outrageous Littles», що в перекладі означає «трохи епатажні крихітки».

І дійсно, якщо звернути увагу на їх вбрання і костюми, то нескладно помітити, що всі вони виконані в різних стилях і мають своїм родзинки.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз популярність цих ляльок досягла свого піку. У соціальних мережах користувачі створюють хештеги і тематичні групи, присвячені лялькам LOL. Якщо в Інстаграм ввести хештег #lolsurprise, то кількість публікацій перевищує 1 млн. Перейшовши по ньому, можна знайти фотографії, малюнки та огляди на тематику цієї лялечки. А в США навіть встановлені спеціальні кабінки, в яких діти можуть розпаковувати такі ляльки. Процес записується на відео, після чого потрапляє в мережу. Звичайно, попередньо батьки повинні купити дитині іграшку, інакше її просто не випустять.

Зараз ляльки LOL стали справжнім трендом. Всесвіт цих іграшок розширюється, і зараз діти можуть навіть дивитися мультик про лялечок.

7 кроків до сюрпризу

Шари у ляльки LOL
Шари у ляльки LOL,Семицветик ТВ


Що ж такого особливого в ляльках LOL? Головне, що відрізняє іграшку від інших, - розпакування продукту. Для того, щоб нарешті побачити ляльку, яка вам попалася, ви повинні подолати 7 "кроків" до неї. Ці кроки полягають в почерговому розпакуванню частин сюрпризу. У кожній з цих частин ви знайдете невеликі аксесуари та інші дрібні елементи.

Які шари у ляльки LOL?

Шар № 1. У ньому міститься наклейка, на якій зображені підказки. На ній намальовані картинки, які можна скласти в цілісну фразу.

Шар № 2. Вкладка, в якому ви дізнаєтеся про особливе вміння вашої ляльки. Всі ляльки вміють щось одне:

  • плакати;
  • робити пі-пі;
  • бризкатися;
  • змінювати колір волосся в залежності від зовнішніх факторів.

Шар № 3. Пляшка з пластика, щоб можна було поїти ляльку.

Шар № 4. Пара взуття для вашої ляльки LOL.

Шар № 5. Наряди для лялечки: плаття, купальник, костюм і т.д.

Шар № 6. Стильний аксесуар. Це може бути капелюх, ободок, окуляри і т.д.

Шар № 7. І нарешті пластикова кулька, в якій і знаходиться лялечка. Вона складається з двох частин. Ці частини можуть стати ванною, гойдалкою і спальною кімнатою для ляльки.

Які сезони ляльки LOL випущені

Сезони ляльок LOL
Сезони ляльок LOL, forum-dollplanet.ru

На даний момент випущено вже 4 сезони. Останній з'явився на ринку зовсім недавно. А попередні три сезони виробник випускав двома хвилями, щоб колекціонерам було зручніше зібрати всі екземпляри. Також за кілька років MGA Entertainment випустили спеціальні серії.

Перший сезон

Перший сезон включає в себе 28 ляльок. Вся колекція ділиться по тематиках: театральна, модна, спортивна і т.д. Всього налічується 8 таких клубів.

Другий сезон

Цього разу творці випустили цілих 36 ляльок L.O.L. Surprise. Також у другому сезоні в колекцію була додана ультра-рідкісна лялька. Для обробки використовувалося 24-каратне золото. Розширилася кількість клубів. У цій колекції їх стало 11.

Доповненням другого сезону стали маленькі ляльки-сестрички, яких в колекції представлено більше, ніж L.O.L. Surprise. Ці лялечки істотно менше в розмірі і мають здатність змінювати колір в холодній воді.

Третій сезон

У третій колекції виробник представив L.O.L.Surprise Confetti Pop, доповнив сезон новими ляльками-сестричками. Також у продажу з'явилися вихованці L.O.L.Surprise Pets.

  • L.O.L.Surprise Confetti Pop. У цій серії стало 9 шарів. Була додана наклейка-татуювання у вигляді кільця. А особливе захоплення викликало те, що після відкриття пластикової кулі сиплеться конфетті. У колекції 35 ляльок.
  • Ляльки-сестрички. У третьому сезоні представлено 38 видів.
  • Вихованці. Домашні улюбленці ляльок LOL також мають в комплекті модні аксесуари. У всіх звіряток рухаються лапки, а кожен з них має власне вміння, як і ляльки L.O.L. Кульки з тваринами містять 3 шари. У комплекті йде 2 аксесуара, лопата і лоток з піском. Зовнішній вигляд і стиль звірка перегукується з лялькою LOL і сестричкою з основної колекції. Так можна зібрати сім'ю: лялька, сестра і вихованець.

Четвертий сезон

Колекція називається L.O.L. Surprise Eye Spy, що в перекладі означає «око-шпигун». Всі ляльки цього сезону поміщені в капсули у формі циліндра. Усередині кожної циліндричної капсули є лупа, яка допоможе розсекретити таємне послання на упаковці і постері. У четвертому сезоні в комплекті йде 15 сюрпризів, серед яких є особливо цікаві. Наприклад, силіконові костюмчик для ляльки, який приховує її з голови до ніг. У колекції L.O.L. Surprise Eye Spy також є 19 вихованців і 21 лялька-сестричка.

Які сезони ляльки LOL випущені
Які сезони ляльки LOL випущені, www.liveinternet.ru

Спеціальні серії

  • Комплект ляльок LOL Pearl Surprise. У наборі ви знайдете 6 маленьких куль у вигляді перлин з аксесуарами та одягом для ляльок. Також в комплекті є футляр у вигляді раковини. Він покритий особливим складом, який розчиняється в воді. Після контакту верхнього шару з водою, в раковині з'явиться ексклюзивна лялька, сестричка і поїльник.
  • Великий набір Big Surprise. Ви знайдете 5 кульок, які розчиняються у воді, в них заховані чарівних підвіскок-шарміків. У наборі також є 10 куль з аксесуарами для ляльок, 2 ексклюзивні ляльки і 2 сестрички. Жодна з ляльок, представлених в цьому наборі, не знайдеться ні в якій колекції.
  • Блискучі ляльки L.O.L.Surprise Glitter Series і L.O.L.Surprise Glam Glitter. У кожній пластиковій кулі ви знайдете 7 сюрпризів. Ця серія дуже полюбилася дітям. Особливо вони вражені блискучим волоссям ляльок. Інші елементи образу: одяг, аксесуари — також покриті глітером.
  • Biggie Pets Eye Spy. Колекція, в якій представлені величезні вихованці. У комплекті йде 15 сюрпризів (аксесуари і маленькі тваринки). Це перший випуск, коли іграшки упаковані в коробку. У ній ви знайдете великого звіра. На даний момент представлені: хом'як, заєць, кіт і собака. Також в наборі йдуть спеціальні окуляри, щоб малюки могли відчути себе шпигунами. Вихованця можна використовувати як скарбничку або рюкзак.

Після покупки однієї ляльки, ви навряд чи зможете зупинитися. У кожен набір виробник вкладає спеціальний лист колекціонера. Ви зможете відзначати всі ляльки, які у вас є.

Де купити ляльку LOL

Де купити ляльки LOL
Де купити ляльки LOL, igrenok.net

Зараз у продажу вже неможливо знайти ляльки з першого сезону. У той же час кульки з другого знайти досить легко. На території України ляльку можна придбати в магазині «Будинок іграшок». Також іграшки представлені в інтернет-магазинах Panama, Prom.ua, Rozetka. Ціна за одиницю коливається в діапазоні від $7 до $143.

Зробити замовлення в Інтернеті — найпростіший спосіб. Але переконайтеся, що в магазині представлені оригінали.

Як відрізнити підробку від оригіналу

Як відрізнити підробку від оригіналу
Як відрізнити підробку від оригіналу, trikky.ru


В Інтернеті на форумах маса порад від користувачів про те, як купити справжній продукт. Помічником стане картинка на постері колекціонера. Оригінальна лялька виглядає точно також і не відрізняється від фотки.

  • У підроблених продуктах на упаковках часто написано LQL, LOLOLOL і т.д. На оригінальних упаковках буде написано L.O.L.
  • Штрих-код на оригінальному продукті знаходиться на пляшці або на кісточці.
  • На оригінальній пластиковій кулі обов'язково повинна бути інформація про постачальника.
  • Оригінальний продукт містить маркування випускаючої компанії. Якщо його немає — значить перед вами підробка.
  • Оригінальні пластикові кулі ніколи не будуть продаватися в коробках. (За винятком спеціальної серії Biggie Pets Eye Spy).
  • На підробленому продукті кольори на упаковці кислотні, а іграшки погано промальовані, виглядають дешево і відрізняються від того, що на постері колекціонера.
  • Наклейки, заховані усередині пластикового кулі, в оригінальній іграшці переведені на українську мову.
  • Якщо перед вами оригінальна іграшка, її легко відкрити. А для того, щоб розпакувати підробку, потрібно зробити масу зусиль.

За недовге існування ляльок вже було випущено багато примірників. Такою популярністю і обумовлене бажання недобросовісних виробників дістати прибуток за всяку ціну.