Гороскоп на 14 лютого: Овен

Овнам з парою слід постаратися залагодити всі існуючі конфлікти, а обранець тоді порадує вас цікавим подарунком. Якщо ж ви самотні, то займіться зовнішнім виглядом, вас чекає доленосне знайомство.

Гороскоп на 14 лютого: Телець

Якщо ви вже знайшли свого коханого, то відчуєте нову хвилю любові і пристрасті. Цілком можливо, що саме ваша половинка докладе до цього більше зусиль. А тим, хто ще в пошуку слід вийти у світ і не сумувати.

Гороскоп на 14 лютого: Близнюки

Близнюкам з сім'єю краще відсвяткувати цей день вдома і тільки вдвох. Будь-який шум і компанія порушать вашу ідилію. Але якщо пари немає, то ви спокійно можете відірватися на будь-якій вечірці і залучати погляди потенційних коханих.

Гороскоп на 14 лютого: Рак

Цей день для вас буде дуже завантаженим, але ви напевно зможете виділити трохи часу для любові. Головне – не запізнитися і зробити хоча б маленький подаруночок.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Гороскоп на 14 лютого: Лев

Ваш День Закоханих може зіпсувати вашу ж наполегливість. Не потрібно вам дізнаватися про сюрприз від партнера. Це лише призведе до поганих наслідків. Волелюбним Левам потрібно придивитися до оточуючих, вам можуть робити непомітні натяки.

Гороскоп на 14 лютого: Діва

Ви будете такі романтичні, що навіть здивуйте свого коханого, а це може пробудити в ньому новий рівень пристрасті. Не варто стримуватися. Але якщо дивувати нікого, то не відкидайте несподівані запрошення на вечір.

Гороскоп на 14 лютого: Терези

Проведіть день в любові до себе, чи є у вас пара або немає, не важливо. Завжди треба добре ставитися до себе, піти до косметолога або на масаж. А якщо хтось з'явиться, ви будете вже в бойовій готовності.

День святого Валентина, фото: nicStyle
День святого Валентина, фото: nicStyle

Гороскоп на 14 лютого: Стрілець

Стрільці будуть дуже тонко відчувати прекрасне, тому їм потрібно відсвяткувати 14 лютого на якій-небудь виставці або в красивому місці. Можна піти туди з коханим і передати йому трохи краси.

Гороскоп на 14 лютого: Козеріг

Займіться сьогодні своєю зовнішністю і побалуйте себе. Це змусить ваші очі сяяти, а таке нікого не залишає байдужим. Хоча ви будете занадто вперті, чим можете спровокувати конфлікт.

Гороскоп на 14 лютого: Водолій

Не згадуйте про свої минулі стосунки. Якщо так вийшло, що нинішнього партнера у вас немає, то подумайте, яким би ви хотіли його бачити, щоб більше не попадатися на те, що вам насправді не потрібно. А якщо ж вам пощастило, то чекайте сюрпризу.

Гороскоп на 14 лютого: Риби

Коли будете планувати це свято, пам'ятайте, що воно повинно сподобатися не тільки вам, а ще і вашій другій половинці, якщо така є. Самотні Риби будуть отримувати занадто багато уваги до себе від протилежної статі.

Як повідомляв Знай.ua українці можуть отримати право на подвійне громадянство, але не поспішайте радіти.

Також Знай.ua писав, що краще садити в 2020 році і коли краще всього це зробити.

Нагадаємо, скоро День святого Валентина, а значить пора вже готувати подарунок коханій.