Стало відомо, що з 1 березня 2020 року правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття збільшив мінімальний розмір допомоги по безробіттю. Про це повідомляється в Фонді.

Соцвиплати в Україні

Для осіб, виплати яким призначаються з урахуванням страхового стажу, мінімальний розмір щомісячної допомоги буде збільшено до 1800 гривень.

Для осіб, виплати яким призначаються без урахування страхового стажу (хто протягом року, що передував реєстрації особи як безробітної, працював менше шести місяців), мінімальний розмір допомоги по безробіттю збільшено до 650 гривень.

Також у службі зайнятості зазначили, що залишатиметься чинним розмір максимальної допомоги по безробіттю, який був встановлений 1 грудня 2019 року. На сьогоднішній день він складає 8408 гривень.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Соцвиплати в Україні

До того ж, на здійснення активних програм сприяння зайнятості в Україні у 2020 році передбачено спрямувати 1,2 мільярда гривень.

Нагадаємо, що в Україні так звані "начальники" отримують зарплату більше, ніж США платять своєму лідерові Дональду Трампу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні запустили чат-бота, який допоможе безкоштовно, швидко державну знайти роботу жителям країни.

Також "Знай.ua" писав, що з березня 2020 року в Україні зростуть мінімальні виплати по безробіттю на 170 гривень.