Свято всіх закоханих — одна з найважливіших дат календаря. День святого Валентина — особливий момент для всіх, хто тільки почав романтичні відносини, зустрічаються, полягає в шлюбі і навіть для тих, хто вважає себе особливо близькими друзями.

Поздоровлення і подарунки на День святого Валентина дарують усюди — від дитячих садків і шкіл та до офісів і чиновницьких кабінетів.

Саме в цей день ми чекаємо від коханих подарунки, і як правило, довго роздумуємо, над тим, що подарувати коханій людині.

Якщо боїтеся зробити занадто простий і передбачуваний подарунок, не можете вибрати що саме подарувати своїй коханій дівчині, жінці і дружині, то цей матеріал для вас.

Спеціально до Дня святого Валентина 2020 ми підібрали для вас список варіантів на будь-який випадок і будь-який гаманець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

День святого Валентина: історія свята

Подарунок на День Святого Валентина: джерело: korrespondent.net
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: korrespondent.net

Свято святого Валентина має корені, що йдуть ще в третє століття нашої ери. Таким чином, всі закохані віруючі західного обряду мають свого святого покровителя на небесах вже майже два тисячоліття. На територію сучасної України День Святого Валентина проник лише після розвалу Радянського Союзу в своєму комерціалізованому варіанті, через що його масово критикують всі віруючі і консервативні люди.

Небесним покровителем усіх закоханих римська церква призначила священика на ім'я Валентин, який всупереч наказу імператора вінчав закоханих солдатів зі своїми избранницами, за що був страчений. Перед смертю він передав своїй коханій жінці на ім'я Юлія послання, яке і визнано в історії першою валентинкою.

Після, в честь подвигу святого мученика, який прийняв смерть за любов і Христа, в його честь було засновано спеціальне свято. Однак в новий час вчені з'ясували, що День святого Валентина збігається з святами на честь античного бога Пана — покровителя пастухів, яке також вважалося святом любові і радості.

Що подарувати подрузі на День святого Валентина: короткі поради

Подарунок на День Святого Валентина: джерело
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: fakty.com.ua

Подарунок коханій жінці або просто симпатичній дівчині — важлива подія, яка вводить в ступор багатьох чоловіків. Що вона хоче — букет або цукерки? Або нічого з цього?

Щоб не мучити себе і не ризикувати провалити свято, дівчину або дружину можна просто запитати, що вона хоче на свято, і виконати її прохання. Якщо ж ви хочете зробити їй сюрприз, то спеціально для вас ми підготували топ кращих варіантів для подарунків.

Ідеї для подарунка при обмеженому бюджеті

Подарунок на День Святого Валентина
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: fakty.com.ua

Сьогодні вартість подарунка на День святого Валентина — від 50 гривень. Для того, щоб починати планувати покупки до свята, потрібно підрахувати свій бюджет і визначиться, скільки саме ви можете собі дозволити витратити на подарунок. І виходячи з суми, починати вибирати подарунок — традиційний або оригінальний.

Ідеї для бюджетного подарунка на День святого Валентина

Подарунок на День Святого Валентина
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: kiev.informator.ua

Від цукерок відмовиться не кожна дівчина (та й чоловік), нехай навіть вона стежить за своєю фігурою. Коробка цукерок або солодкі ласощі не зашкодять відносинам і можуть сигналізувати про вашу симпатію до жінки або дівчини. При тривалому знайомстві цукерки або десерт також зможуть стати гідним знаком уваги.

Крім того, ви можете зробити оригінальні подарунки своїми руками. Спечіть або створіть на День Святого Валентина торт, печиво або десерт — традиційний або низькокаллорійний і ви точно здивуєте свою партнерку, яка оцінить ваші старання, увагу і креативність.

Падалка і аксесуари також жодного разу не псували нікому День всіх закоханих. Оригінальна прикраса або листівки, куплені чи зроблені власними руками, здивують представниць прекрасної статі і створять вам образ творчої і зацікавленої у відносинах людини.

Незвичайні шарфи, рукавички або шарфи стануть вигідним доповненням до гардеробу. А креативні подарунки у вигляді картин, статуеток і будь-якого декору не тільки приємно порадують, а й стануть прекрасним доповненням до вашого інтер'єру чи вигідно впишуться в квартиру або будинок вашої потенційної супутниці.

Кращий подарунок — це той, що зроблений своїми руками, — говорить стара приказка, яка частково актуальна і зараз. Сьогодні все можна купити. А як показати людині, що він або вона дійсно вам важливі? Зробіть щось для нього або неї спеціально своїми руками.

Так, ви можете підготувати оригінальну листівку, портрет або ілюстрацію, скульптуру, створену власними руками, аксесуар, предмет декору і багато іншого. Саморобку може зробити не тільки школяр, а й дорослий чоловік, який хоче продемонструвати обраниці, що готовий заради неї намагатися і презентувати їй дійсно ексклюзивну річ.

Подарунки в середньому ціновому сегменті

Подарунок на День Святого Валентина
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: kiev.informator.ua

Середній ціновий сегмент — це невизначене поняття в сучасній Україні, але ми постараємося включити в нього варіанти для тих, хто має гроші на подарунки коханій жінці, але не має наміру витрачати на День святого Валентина великі гроші.

Хороший подарунок — це сертифікат. Ви можете подарувати жінці або дівчині сертифікат на похід в салон краси, спа, спортивний клуб, магазин косметики, електроніки, книжкову мережу, кондитерську і так далі. Купівля на певну суму підійде для тих, хто любить концертні заходи, одяг, нижню білизну парфумерію.

На яку суму дарувати сертифікат коханій? Відповідь на це питання залежить від вашого фінансового стану і особливостей відносин з жінкою. Якщо знайомства швидкоплинне, то сертифікат на велику суму може бути сприйнятий як готовність до серйозних стосунків. Якщо ж ви подаруєте сертифікат постійній партнерці на малу суму, то це буде сприйнято як знак зневаги.

Як зробити дорогий подарунок коханій: варіанти для заможних чоловіків

Подарунок на День Святого Валентина
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: korrespondent.net

Якщо ви не хочете дарувати подрузі цукерки, букети, вироби, іграшки та інші відносно бюджетні варіанти, то можете купити ювелірну прикрасу, гаджет, шубу або подорож за кордон.

Залежно від своїх фінансових можливостей, можете зробити подарунок у вигляді кільця, ланцюжка, кольє, підвіски, сережок або браслета. Якщо, думаєте, який подарувати подарунок жінці, щоб він їй запам'ятався надовго, — розгляньте варіант придбання шуби (з натурального або еко-хутра).

Завжди буде доречним подарунком новий смартфон, розумний годинник, ноутбук, планшет, стереосистема, плазмовий телевізор, побутова техніка або аксесуари до них.

Сюрприз вам вдасться зробити, презентувавши коханій романтичну подорож — в Європу чи в тропічні краї. Вартість путівки на двох стартує від 700 доларів і закінчується на позначці в 30 тисяч. Все залежить від ваших побажань або можливостей.

Також є варіант презентувати коханій автомобіль на День святого Валентина, нерухомість або цінні папери, як це прийнято сьогодні серед представників елітних верств США.

Що не можна дарувати на День святого Валентина дружині чи коханій?

Подарунок на День Святого Валентина
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: vottakaya.ru

День святого Валентина — старовине і важливе свято, навколо якого сформувалася своя міфологія. Так, на свято не прийнято дарувати такі подарунки:

  • годинник, рукавички, шарфи, які вважаються символом розлуки;
  • рушники і тапочки, що нібито ведуть до хвороби;
  • зеркала, які називають символом бід і невдач;
  • нижню білизну, яка може спровокувати зраду;
  • гострі предмети, як символ агресії і насильства;
  • перли, який є символом вдівства;
  • алкоголь;
  • подарунки з принтом птахів — символ неприємностей;
  • гроші, як символ продажної любові.