Повернувшись з відпочинку в Єгипті, сімейна пара напала на українських прикордонників. Інцидент стався в Міжнародному аеропорту "Запоріжжя".

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Подружжя, яке за припущенням правоохоронців перебувало в стані алкогольного сп'яніння, було незадоволеним темпами видачі багажу пасажирам. Пара стала вимагати допустити їх до багажного відділення щоб вони могли забрати свої валізи.

Прикордонники зробили зауваження відпочивальникам і попросили дотримуватися режиму в пункті пропуску. Однак законна вимога співробітників ДПСУ зустріла спалах агресії від громадянки України, що щойно повернулася з закордонного відпочинку.

Жінка вдарила інспекторку-прикордонницю в обличчя від чого та впала на підлогу та вдарилася головою об стійку. Чоловік також поводився неадекватно й агресивно, чинив опір і відмовлявся виконувати вимоги співробітників ДПСУ.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Міжнародний аеропорт Запоріжжя

"Наразі прикордонницю госпіталізовано, також постраждала звернулася в управління поліції із заявою про отримання тілесних ушкоджень. За злісну непокору законним вимогам правоохоронців стосовно пасажирів складено адміністративні протоколи за ст. 185-10 КУпАП. На місце події прибули співробітники Нацполіції", - пишуть у повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, раніше п'яні компанії влаштували криваве побоїще зі стріляниною на околиці Києва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Миколаєві "синій" таксист ганявся по місту за бородатими гномиками, які поцупили в нього глечики.

Також "Знай.ua" писав, що у Львові охоронець магазину позаливав очі та розстріляв перехожих: привиділися злодії.