У вівторок увечері, 15 січня, у Львові стався інцидент із стріляниною.

стрілянина
стрілянина

Про це повідомляє прес-служба поліції області.
У повідомленні йдеться, що 15 січня, приблизно о 21:45 вечора, на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що біля магазину він чув постріл та побачив чоловіка, який лежить на снігу.

поліція
поліція

За декілька хвилин на виклик прибула група реагування поліції охорони. Інспектори побачили чоловіка з рушницею, а поруч - потерпілого. Стрільця, у якого правоохоронці виявили ще й пістолет, було затримано.

"Стало відомо, що стрілець працює майстром з ремонту холодильників. Тож побачивши, що на територію майстерні зайшов невідомий, він запідозрив у незнайомцю злодія, і, не довго думаючи, вистрілив у нього з мисливської рушниці. Ймовірний грабіжник був поранений в ногу. Зі слів свідків, стрілець був п’яним і неадекватним", - кажуть в поліції.

швидка
швидка

Потерпілого лвів’янина шпиталізували з пораненням ноги.
Зброю вилучено та направлено на експертизу, наразі поліція з’ясовує обставини інциденту.

Нагадаємо, у Києві через лезгінку сталася стрілянина.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляє Інформатор, у неділю, 13 січня, в піцерії Mister Cat за адресою вулиця Срібнокільська, 3е між двома відпочиваючими там компаніями виник конфлікт, який закінчився стріляниною.

Як повідомили представники однієї компанії хлопці і дівчата, які відпочивали і один з них почав танцювати лезгинку прямо в закладі. Це не сподобалося трьом сиділи в залі чоловікам. Вони дочекалися поки "танцюрист" вийшов покурити і вийшли слідом за ним. На вулиці конфлікт переріс у бійку. Призвідники бійки почали бити хлопця. Йому на підмогу поспішив його товариші.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у столиці поруч з пабом побилися дві компанії молодих людей на підпитку.

Також Знай.ua писав про те, що в Харкові двоє невідомих з вогнепальної зброї поранили співробітника правоохоронних органів.