У Києві через лезгінку сталася стрілянина.

Як повідомляє Інформатор, у неділю, 13 січня, в піцерії Mister Cat за адресою вулиця Срібнокільська, 3е між двома відпочиваючими там компаніями виник конфлікт, який закінчився стріляниною.

Як повідомили представники однієї компанії хлопці і дівчата, які відпочивали і один з них почав танцювати лезгинку прямо в закладі. Це не сподобалося трьом сиділи в залі чоловікам. Вони дочекалися поки "танцюрист" вийшов покурити і вийшли слідом за ним. На вулиці конфлікт переріс у бійку. Призвідники бійки почали бити хлопця. Йому на підмогу поспішив його товариші.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після чого почалася масова бійка. У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, спочатку зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину «танцюристу». Після чого той, хто стріляв з товаришами спробували втекти з місця події.

Потерпілий "танцюрист" зупинив машину патрульних і повідомив про подію. Правоохоронцям вдалося затримати нападника по гарячих слідах.

Чоловік свою провину заперечує. Він виклав свою версію конфлікту. Він розповідає, що під час танцю хлопець підійшов до їх компанії і почав ображати чоловіків, які відпочивали. Ті зробили йому зауваження. Також чоловік пояснив, що він скористався пістолетом тоді, коли "танцюрист" дістав ніж.

В результаті конфлікту у любителя лезгінки поранення від травматичного пістолета і мінус один зуб. На місці події працювали співробітники поліції і медики швидкої допомоги.

Знай.uа писав дику історію про теяк дівчинка дивом врятувалася від маніяка, який стратив усю її сім'ю.

Нагадаємо, вбивство дитини на Одещині: розгнівані мешканці будинку розбили циган (ВІДЕО)

Як повідомляв раніше Знай.uа в Одеській області дивом врятували жертву "синього кита" "Інцидент стався в місті Олешки, де школярка намагалася покінчити з життям на шкільній перерві", - повідомляє сайт Оdessa.net.ua. Дівчинка розповіла, що віртуальні "куратори" залякуванням змусили її вкрасти у своєї бабусі таблетки.