У Сполучених Штатах Америки сталася моторошна історія. Так, в штаті Вісконсін копи знайшли 13-річну дівчинку Джеймі Клосс, яка пропала 15 жовтня, після того, як її батьків жорстко вбили. Відомо, 46-річну Деніз і 56-річного Джеймса застрелили. Причому характер вбивства нагадував страту.

Протягом трьох місяців поліція і ФБР безуспішно шукали дівчинку. Жодних зачіпок з пошуку вбивці і викрадачів дитини не було надено. Слідством передбачалося, що Джеймі вже немає в живих, пише портал "Політека".

Однак школярці вдалося втекти від злочинця і вирватися на свободу. Вона кинулася з проханням про допомогу до першої зустріної нею людини — жінки, яка вигулювала собаку. Та відразу ж впізнала її: фотографії зниклої Джеймі не раз показували по телебаченню. Дівчинка була дуже виснаженою і брудною "була схожа на привид". На ногах у Клосс були чоловічі туфлі. Увесь цей час дитину утримували у відокремленому будиночку в лісі — приблизно в годині їзди від будинку її батьків.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Джеймі вже доставили до родичів, які не припиняли сподіватися на її порятунок. Чоловіка, якого підозрюють у подвійному вбивстві та викраденні, заарештовано. Це чоловік у віці 20 з гаком років.

Варто нагадати, що 11 січня в Києві на вулиці Миколи Голега у Солом'янському районі знайшли тіло молодого чоловіка, який розбився в результаті падіння з висоти. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції Києва. Труп у валізі: страшна смерть українки шокувала навіть копів, такого звірячого вбивства не буває і у фільмах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Болгарії, в горах Пірін в районі гірськолижного курорту Банско, загинули дві людини в результаті сходження лавини. Місцеві рятувальники виявили тіла двох сноубордистів на глибині близько півтора метрів сніжної маси. Правоохоронці намагаються з'ясувати громадянство загиблих. Відомо, що в районі сходження лавини знаходилися ще дві людини. На щастя, вони не постраждали.

Нагадаємо, дівчинка втекла від маніяка, який убив її сім'ю і кілька місяців по-звірячому знущався: згорьована, брудна і схожа на привида.

Як повідомляв Знай.uа страшна смерть жінки напередодні Різдва: перші подробиці загнали розслідування в глухий кут.

Знай.uа писав, Росія продасть свою територію, але не тільки за гроші: політолог розгадав план Путіна.