У Боснії трапився надзвичайний злочин за участю українців. Так, троє чоловіків всього за 53 години пограбували 23 банкомати російського "Сбербанку" та поцупили 2,7 млн конвертованих марок, а це понад 37 млн гривень.

Про це повідомляє іноземне видання Sarajevo Times.

Як відзначається, українці обчистили 23 банкомати "Сбербанку" в Брчко, Ораші, Тузлі, Лукаваці, Кладані, Вогоше, Сараєво, Киселяку, Крешево, Хаджичі, Іліжі, Мостарі, Читлуці, Зеніці, Какані та в Біхачі.

Зробили це зловмисник протягом робочого дня в п’ятницю. Щоправда, в російському банку помітили, що зникли гроші, лише в понеділок, на наступний день після того, як поліція заарештувала двох з трьох українців та надіслала повідомлення, що їх банкомати обчистили на 2,7 мільйона конвертованих марок.

Троє українців

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олександр Зайцев, Дмитро Бойко та Ярослав Титаренко, саме так звати зловмисників, в'їхали в Боснію і Герцеговину з Сербії через прикордонний перехід у Зворнику. А вже через кілька днів двоє зловмисників були заарештовані після того, як поліція Біхача випадково на них натрапила.

Одному з них вдалося втекти, підозрюють, що він в'їхав в Угорщину днем пізніше. Правоохоронці знайшли близько 100 тисяч марок в українців, а решта 2,6 мільйона марок, за даними Сбербанку, пропали безвісти, і їх досі не знайшли.

Нагадаємо, відгризли зголоднілі собаки: правоохоронці знайшли чоловіка без голови

Як повідомляв портал Знай.ua, вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Також портал Знай.ua писав, що за 2019 рік Київ потрясли не мало вбивств, які розбурхали всю Україну.