Відомий блогер Михайло Шнайдер вкотре показав на своїй сторінці у Facebook, жахливі реалії життя в українських селах.
Блогер опублікував фото туалету, який скоріше нагадує кадри з фільму жахів, в одній з сільських лікарень, та яскраво прокоментував їх:

Діджіталізація... держава в смартфоні... цифрові права і... ЛІКАРНЯНИЙ ТУАЛЕТ в селі Лука-Мелешківська Вінницької Області. Інновації та сучасні технології це без сумніву добре і дуже важливо, але відновлювати державу потрібно з самих Низів. Відновлювати державу необхідно саме з таких Туалетів. Адже, як казали древні Римляни - Все велике починається з Малого... - підписав фото Михайло Шнайдер

Людей у коментарях обурив подібний підхід влади до відвідувачів лікарні. Адже цим туалетом користуватися не можливо і здоровим людям, що вже казати про хворих чи пенсіонерів.

Нагадаємо, блогер показав, на що доводиться йти пенсіонерам заради виживання

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", Михайло Шнайдер показав, у яких жахливих умовах доводиться перебувати учням однієї з сільських шкіл.


Також "Знай.ua" писав, що відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер підняв наболілу тему українців, а саме зубожілі відділення "Укрпошти" і космічні зарплати її очільників.