Український блогер Михайло Шнайдер розповів про пенсіонерку, яка змушена працювати прибиральницею, щоб вижити. Відповідний пост з'явився в Facebook.

"Друзі, ця згорблена старенька з відрами в руках, з останніх сил миє підлоги в одній з Київських Поліклінік. У свої 80 років, вона працює Прибиральницею. Боляче і Сумно дивитися на все Це", - пише Шнайдер.

Він розповів, що пенсіонери в усьому цивілізованому світі живуть повноцінним життям, відпочивають і приділяють часу своїм дітям і онукам.

"А ось наші старики, на превеликий жаль, не можуть дозволити собі таку Розкіш. Адже на нинішню пенсію прожити просто НЕМОЖЛИВО. Тому і працюють до Останнього. Працюють для того, щоб елементарно Вижити", - розповідає він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шнайдер пояснив, що рівень розвитку будь-якої держави визначається ставленням до тварин, дітям та людям похилого віку.

"І на превеликий жаль, наш сьогоднішній рівень розвитку, поки що перебуває на самому ДНІ...", - резюмував він.

Друзья, эта сгорбленная старушка с вёдрами в руках, из последних сил моет полы в одной из Киевских Поликлиник. В свои 80...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 6 februari 2020

Нагадаємо, блогер ткнув носом міністра освіти в шкільний туалет.

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали "Укрпошту" на мільйон-це просто знущання.

Також Знай. ua писав, що Зеленського ткнули носом у справжнє життя українців, грошей вистачає на "понюхати продукти".