У Мелітополі в одному з місцевих магазинів у північній частині міста жінка купила трухляві цукерки. Недешеві шоколадні ласощі виявилися зіпсованими і непридатними для вживання. Щоб застерегти від можливої подібної покупки інших, жінка виставила пост у соцмережі.

Супермаркет, фото: pmg.ua
Супермаркет, фото: pmg.ua

"Ось такі "свіжі" цукерки сьогодні купила в магазині "Аляска", біля зупинки Коло на північному виїзді з міста", - демонструє покупку за чеком в одному з пабліків покупець.

Цукерки, фото з Фейсбук

Цукерки, фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чи була спроба повернути неякісний товар, жінка не уточнює. Але детально роздивитись зіпсовані і побілілі від давності цукерки можна легко роздивитись на прикріплених кадрах.

Фахівці пояснюють, що труха з'являється в цукерках через личинки шоколадної молі. А потрапляє вона туди або з сировиною, або через неправильні умови зберігання. Небезпеки для здоров'я самі по собі личинки цих комах не несуть. Але вони впливають на органолептичні показники продукту і можуть в окремих випадках викликати розлад шлунку.

Нагадаємо, українці відкопали в АТБ унікальну "зелену" сметану і ледь не отруїлися.

Як повідомляв портал "Знай.uа" АТБ змінює ціни зі швидкістю світла, "сюрприз" буде чекати на касі: "Не подобається - йдіть на..."

Також "Знай.uа" писав, супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою "делікатесом": "Труять..