Міністерство охорони здоров'я підтверджує інформацію про зараження громадянина України коронавірусом на лайнері Diamond Princess в Японії.

The Mainichi повідомляє з посиланням на дані японського Міністерства охорони здоров’я, що українському громадянину надається кваліфікована медична допомога, і хворий «почувається нормально».

За даними українського відомства, зараз заражений коронавірусів українець знятий з круїзного лайнера і доставлений в японську лікарню. Українець пробуде 14 днів в ізоляції під наглядом спеціалістів.

В Держприкордонслужби є дані про всіх 25 українців, які перебувають на борту лайнера Diamond Princess. Однак дані хворого коронавірусів громадянина не розголошуються.

По поверненню їх в Україну за ними буде встановлено медико-санітарне спостереження. Дата повернення їх в Україну ще не визначена - додали в МОЗ

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Загальна кількість заражених в Японії зараз складає 96 осіб, у тому числі 10 людей, які евакуювались з китайського міста Ухань, в центрі спалаху, на рейсах, зафіксованих урядом. Ще 16 включає туристів та водія туристичного автобуса.

У материковому Китаї кількість загиблих досягла 811, зазначає Національна комісія з охорони здоров’я країни в неділю, що більше, ніж загальна кількість загиблих від ГРВІ - 774. Випадки підтверджених інфекцій зросли до понад 37 000 по всій країні.

Нагадаємо, нова епідемія коронавірусу, який і досі бушує в Китаї, наздоганяє смертельну інфекцію SARS


Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі показали емоційне відео з татусем, який не може обійняти дитину, бо вона інфікована.


Також "Знай.ua" писав, що на сьогоднішній день в Україні не зафіксовано жодного випадку зараження коронавірусом, але смертельний вірус діагностували на пасажирському лайнері Diamond Princess.