Нова епідемія коронавірусу, який і досі бушує в Китаї, наздоганяє смертельну інфекцію SARS, яка ще у 2003 році вирувала в Піднебесній.

Про це повідомляють видання Joinfo.com.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 30 тисяч людей у всьому світі були інфіковані цією хворобою, а кількість загиблих перевищила 700 осіб та продовжує рости.

коронавірус у Китаї
коронавірус у Китаї

За словами китайських чиновників, кількість нових випадків зараження в китайській провінції Хубей, яка є епіцентром спалаху, знову збільшилася, попри те, що в попередні два дні спостерігався обнадійливий спад.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Окрім цього, експерти відзначають, що новий коронавірус, тимчасово названий 2019 nCOV, майже наздогнав важкий гострий респіраторний синдром (SARS) 2002-2003 років, від якого тоді загинули 774 людини і заразилися 8098 осіб.

Коронавірус з Китаю, фото 24 канал
Коронавірус з Китаю, фото 24 канал