За відомою інформацією група молодиків, які представляють проросійські сили і можливо є членами партії Анатолія Шарія, намагались відновити меморіальну дошку кату народів, радянському маршалу Георгію Жукову. Група з 5-7 молодиків на місці нещодавно демонтованої дошки за адресою вул. Новосельсьського, 62.

Про це повідомляють на офіційній сторінці nationalcorps

Їм завадили небайдужі одесити, які, спільно з місцевим осередком НацКорпусу оперативно виїхали на місце події.

За годину до початку акції, на сторінці місцевої партії Шарія з’явилось повідомлення з закликом долучились до повторного встановлення таблиці:

Важно присутствие каждого небезразличного… Поделись записью и приходи, если для тебя это важно – було вказано у повідомленн

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Між провокаторами та патріотами зав’язалась сутичка, обійшлося без рукоприкладства, а як результат одесити настояли на своєму та пам’ятну дошку “М’яснику”, який відправив на смерть 1,5 мільйони українців, розбили і викинули на смітник.


Національний корпус стверджує, що їм вдається підтримувати проукраїнські настрої в місті на належному рівні.

Нагадаємо, патрульні Одеси змогли врятувати однорічну дівчинку, яку на їх очах спробувала задушити власна мати.


Як повідомляв портал "Знай.ua", в Одесі суд заслухав свідчення співробітника охоронного агентства "Центр" Миколи Дмитрука, обвинуваченого в катуваннях в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації.


Також "Знай.ua" писав, що підвищили тариф на водопостачання для 43 підприємств в середньому на 20%