У 2013 році на базі відпочинку в Примопосаді злодії залізли в номер відпочиваючих і викрали сумку з документами. Потерпілі заявили в поліцію, але зловмисників тоді так і не знайшли. Але через кілька років подружжя змусіло пригадати неприємний інцидент.

У вересні 2019 року голова сім'ї одержав на своїй роботі постанову про звернення стягнення на доходи з виконавчої служби.

З супровідного листа чоловік дізнався, що з нього здійснюється стягнення заборгованості за кредитним договором від 20.09.2013 в сумі 19,9 тис. грн і витрати за вчинення виконавчого напису у сумі 650 гривень.

кредит на шиї
кредит на шиї

Оскільки жодних кредитів чоловік не оформляв і був упевнений, що його паспортом скористалися злочинці, чоловік звернувся в суд з позовом про визнання виконавчого листа недійсним.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Однак, суд запросив рішення по кримінальній справі шестирічної давності. Чоловік звернувся в Приазовське відділення поліції і дізнався, що ще 2014 році кримінальну справу було закрито у зв'язку з відсутністю складу злочину.

Одержавши постанову слідчого, постраждалий звернувся в Приазовський районний суд зі скаргою на бездіяльність правоохоронців і вимогою скасувати рішення про закриття кримінальної справи.

Кредит
Кредит
pankredit.com

Чоловік повідомив, що жодного разу не був опитаний полицейкими, слідчі дії не проводилися і він вважає, формулювання про відсутність складу злочину абсурдною.

Суд з доводами потерпілого погодився і постановив поновити розслідування справи шестирічної давності.

Нагадаємо, уряд Аргентини тонко послав МФВ "на три букви" та залишив собі 100 мільярдів доларів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", опубліковано нові записи "плівок Гончарука", коли прем'єр Олексій Гончарук у вересні 2019 року обговорював, як "продати" МВФ непопулярне підвищення цін на газ для населення.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розібрався з Гончаруком: президент прийняв рішення.