Віце-президентка Аргентини Крістіна Фернандес де Кіршнер заявила, що уряд не поверне "навіть половину цента" свого боргу перед Міжнародним валютним фондом, доки країна не вийде з рецесії.

Про таке пише іноземне видання Reuters.

Варто зауважити, що Аргентині потрібно реструктурувати суверенний борг на суму 100 млрд доларів з кредиторами, включно з частиною кредитом на 57 млрд доларів, який МВФ продовжив країні 2018 року.

Крістіна Фернандес де Кіршнер

Наразі ж в уряді країни заявили, що не повернуть ні копійки, якщо Аргентина не вийде з рецесії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Перше, що ми повинні зробити, щоб платити, - це вийти зі спаду. Якщо буде спад, ніхто не заплатить навіть пів цента, а спосіб виходу з рецесії - це багато державних інвестицій", - сказала Фернандес.

Також Кіршнер додала, що Аргентині слід отримати "значну знижку" щодо боргу МВФ.

Нагадаємо, з мережі зникли аудіозаписи прослушки наради команди прем'єр-міністра Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", опубліковано нові записи "плівок Гончарука", коли прем'єр Олексій Гончарук у вересні 2019 року обговорював, як "продати" МВФ непопулярне підвищення цін на газ для населення.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розібрався з Гончаруком: президент прийняв рішення.