В Міністерстві охорони здоров'я заявили, що вони виявили другого українця на круїзному лайнері Diamond Princess, який захворів на смертельний коронавірус.

Про це йдеться в офіційній заяві МОЗ.

Варто зауважити, що ще кілька днів тому компанія Princess Cruises повідомила понад 10 осіб заражених коронавірусом на борту круїзного лайнера, який зупинився біля берегів Японії. Відтак, місцева влада, аби перешкодити поширенню епідемії, закрила свій порт для заходу іноземного круїзного лайнера. Наразі ж судно залишили на карантин як мінімум на 14 днів.

Лайнер Diamond Princess

Відтак, в МОЗ зазначили, що на лайнері Diamond Princess виявили другого зараженого коронавірусом мешканця України. Відомо, що обоє інфікованих є членами екіпажу і працюють в обслуговуючій частини: жінка 37 років та чоловік - 25. Обидва на даний момент знаходяться в одній з лікарень Японії на карантині, який під наглядом медиків триватиме 14 днів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заліковки з коронавірусом? У Харкові студентам з Китаю заборонили ходити на пари.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус? З супермаркетів Харкова негайно вилучають заражений морський делікатес.

Знай.uа писав, ані води попити, ані в туалет сходити - китайська медсестра розповіла про роботу у "коронавирусній" лікарні.