Стало відомо, що батько загиблого біля ТРЦ Gulliver в Києві кур'єра Glovo Григорія, Тарас Клименко розповів свою версію цієї страшної трагедії. Чоловік повідомив, що його сина вбили за дорогий мобільний телефон та трохи більше тисячі гривень. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Тарас і Григорій Клименко

Так, Тарас Клименко опублікував фото, на якому зображений разом зі своїм сином і розповів, що Григорій був дуже красивим і інтелектуально розвиненим хлопцем. Також він шкодує про те, що не навчив сина самообороні і просить батьків звернути на це увагу, адже в світі повно зовсім недобрих людей.

"В кінцевому підсумку його вбили за дорогий смартфон марки Huawei і 1300 гривень в касі. Бережіть дітей, навчайте їх способам самооборони", – написав він.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що в Києві в покинутій будівлі поруч з торговим центром Gulliver в кінці січня знайшли тіло побитого хлопця. Ним виявився кур'єр Glovo Григорій Клименко. Офіційна причина смерті - переохолодження, хоча очевидно, що його побили та залишили помирати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Дніпрі сталася ДТП, працівник доставки Glovo врізався в машину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кур'єр служби доставки їжі Glovo попався під час роботи на гарячому.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві був помічений кур'єр служби доставки їжі, який влаштував справжні мотогонки посеред дороги.