Днями на пункті пропуску "Шегині", прикордонники затримали молоду пару, яка намагалася незаконно перетнути кордон з Польщі в Україну.

Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби

За їх словами, пара познайомилася в Польщі, де 20-річний українець був на заробітках. Там він і почав зустрічатися з 15-річною полячкою, проте батьки дівчини були налаштовані категорично проти.


Харків'янин, вирішив що знає як з цим можна впоратися та знайшов специфічне вирішення для їх проблемної ситуації. Але перетнути кордон виявилося не так просто.
Дівчина неповнолітня і не мала жодних документів та дозволів, тому ними було прийняте рішення перетнути кордон незаконно.

Молода пара декілька днів ретельно планувала свій маршрут, чим і викликала до себе багато уваги у прикордонників. Оперативні підрозділи проінформували своїх колег прикордонників про незвичну активність парочки та можливість того, що вони незаконно перетнуть кордон. Що і допомогло запобігти останньому.

Тепер іноземку передадуть польським правоохоронцям за угодою про реадмісію. А її повнолітнього супутника чекає відповідальність. Обставини правопорушення встановлюються.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Польша, яка за останні кілька років ухвалила величезну кількість українських громадян на роботу, планує переглянути міграційну політику.


Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік, що був вимушений поїхати працювати за кордон, прокоментував намір уряду оподатковувати доходи заробітчан.


Також "Знай.ua" писав, що за підсумками 2019 року українські трудові мігранти здійснили близько $12 млрд грошових переказів.