Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зробив нову гучну заяву у своєму твіттері:

У ній сказано, що зовсім скоро в Україні буде запроваджено безвізовий режим із Республікою Маршаллові острови.

Уряд вже затвердив відповідну Угоду між урядами України та Республіки Маршаллові острови про скасування віз. Громадяни двох держав матимуть можливість подорожувати цими країнами без віз строком до 90 днів протягом 180 днів.

Республіка Маршаллові Острови — тихоокеанська держава в Мікронезії, яка межує на заході та південному заході з територіальними водами Федеративних Штатів Мікронезії, на півдні — з територіальними водами Кірибаті, з інших боків — з нейтральними водами Тихого океану. Проте, вони не є надто популярними серед туристів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на сайті Європейської комісії, візовий збір у 60 євро, встановлений з 2006 року, вже не покриває витрати на опрацювання заявок та видачу віз. Тому він збільшується до 80 євро.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Гончарук зізнався, з ким він радиться при нових кадрових призначеннях в Кабінеті міністрів