Дмитро Россошанський, якого було засуджено до семи років позбавлення волі за вбивство сестри активістки Ірини Ноздровської Світлани Сапатинської, відпустили на волю.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомила громадська активістка Лідія Гончаренко.

Відео за 11 лютого 2020. Вбивця сестри покійної Іри Ноздровської на свободі.

Geplaatst door Lidia Goncharenko op Dinsdag 11 februari 2020

За її словами, зараз у Касаційному кримінальному суді має відбутися засідання щодо Россошанського. Гончаренко наголошує, що не зрозуміло, у який спосіб убивця сестри активістки вийшов на волю.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Два суди, обухівський і апеляційний, винесли ухвали: сім років ув’язнення без права амністії. Який суд якого райцентру випустив убивцю? – обурюється вона

На засіданні Шевченківського районного суду у Києві, ще 11 лютого, адвокат засудженого Дмитра Россошанського – Олексій Цибенко повідомив наступне:

"=Був застосований Закон України "Про амністію у 2016 році". Дмитра Россошанського звільнили ще 29 січня 2020 р. Зараз він перебуває на волі разом зі своєю сім'єю – розповів Цибенко

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Россошанський, який збив на смерть сестру Ірини Ноздровської Світлану Сапатінську, винен у вбивстві ще одного жителя села Демидів Олександра Альохіна.

Також "Знай.ua" писав Обухівський районний суд виніс вирок Дмитру Россошанський, якого визнали винним у смертельній ДТП.