Обухівський районний суд виніс вирок Дмитру Россошанський, якого визнали винним у смертельній ДТП.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила дочка Ірини, Анастасія Ноздровская.

Відзначається, що Дмитро Росошанський збив сестру Ірину Ноздровської Світлану Сапатінську. Наразі вже відомо, що вбивцю засудили до 7 років позбавлення волі без права на амністію.

Більше того відповідно до рішення суду його позбавлять права керування транспортними засобами на три роки. Винуватець ДТП також повинен виплатити компенсацію моральної шкоди батькам загиблої - по 300 тисяч і батькові, і матері.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто відзначити, що смертельна аварія, яку надалі стала розслідувати вбита Ірина Ноздровська сталась ще 30 вересня 2015 року у селі Демидів, що у Київській області. Саме тоді Дмитро Росошанський, перебуваючи у стані сп'яніння збив на смерть Сапатінську. Відомо, що дядько винуватця трагедії був главою Вишгородського районного суду.

Вже після того, як Росошанський уникнув покарання, за справу взялась сестра загиблої та домоглась того, що її почали наново розглядати. Йому був оголошений вирок у вигляді 7 років позбавлення волі, однак Апеляційний суд цей вирок скасував і повернув справу до суду першої інстанції.

Разом з тим варто відзначити, що директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко розповів про рішення судів щодо заборонних заходів відносно нападників на українських активістів в 2018 році.

Відповідну публікацію Шевченко розмістив у Facebook.

За вбивства Ноздровской на Київщині справа повністю розкрито, підозрюваний вже став обвинуваченим і навіть підсудним. Судом не було встановлено замовний характер злочину.

По замаху на вбивство Устименко в Одесі справа розкрита і на даний момент двоє підозрюваних з 26 вересня перебувають під вартою, а слідство триває.

Справа про вбивство Олешка "Сармата" у Бердянську розкрито по гарячих слідах і 5 підозрюваних перебувають під вартою з моменту вчинення злочину.

Виконавець вбивства дав свідчення щодо замовника. Його особа встановлена і він розшукується правоохоронними органами.

Справа про замах на вбивство Гандзюк в Херсоні розкрито незважаючи на помилку на першому етапі. Зараз 5 підозрюваних у справі, включаючи організатора під вартою. Замовника вбивства продовжує шукати поліція і СБУ, які відкрили окреме провадження щодо пошуку замовника злочину.

Нагадаємо, в резонансній справі вбивства Ноздровської з'явились нові деталі.

Як повідомляв "Знай.ua", мати померлої Ірини Ноздровської шокувала вчинком.

Також "Знай.ua" писав, що до слідчих у справі Ноздровської потрапила дивна записка.

Правозахисниця Ірина Ноздровська загинула від численних колото-різаних ран на шиї і підборідді