Андрій Єрмак презентував "візитку": молоді губернатори, інвестиційна мекка та Хаб на Донбасі

Перший день роботи на новій посаді Андрій Єрмак розпочав з прес-брифінгу. Про подальший план дій новопризначений голова Офісу Президента розповів у 20-хвилинній промові, що відбулася на Банковій.

Брифінг керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Брифінг керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 12 februari 2020

Пенсії в Україні поступово переводитимуть на накопичувальну систему: скільки доведеться відраховувати

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Пенсію в Україні хочуть поступово перевести з солідарної на накопичувальну, що кардинально змінить пенсійну систему в Україні.

Згідно з новим законопроектом, роботодавець в обов'язковому порядку повинен буде відраховувати 2% від зарплати, а працівник - від 1% на спеціальний особовий рахунок. Кожен працівник за бажанням зможе збільшувати цей відсоток, але при цьому роботодавець повинен "паритетно" підтримати такий ріст внесків і платити аналогічну суму, але при цьому не більше 5% від доходу працівника.

У Путіна готують новий "законний зашморг" для українців

Державна дума РФ у другому читанні підтримала законопроект, яким спрощується отримання російського громадянства для українців. Документ скасовує співбесіду для українців для отримання статусу носія російської мови. Такий статус дає можливість отримати російське громадянство в спрощеному порядку.

По справі Шеремета поліція розсекретила результати експертиз

Результати комплексної судової психологічної та портретної експертизи Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України від 21.11.2019 року по справі вбивства Павла Шеремета опублікувала національна поліція.

Висновок експертів підтверджує, що жінка-розвідниця на відео - це Яна Дугар.

Ефектна блондинка показала в TikTok, як танцює в нічному клубі з Зеленським

В популярній соцмережі TikTok з'явилося кумедне відео, на якому можна помітити танцюючого президента України Володимира Зеленського.

Ролик, на якому Володимир Зеленський танцює під запальну пісню, набрав понад 45 тисяч лайків.