22-річну Яну Данькову, яка прославилася в мережі після істерики в таксі, не звільнили з фітнес-клубу. При цьому сама героїня ролика стверджує, що таксист її спровокував.

Знайомий фітнес-тренера зауважив, що Яна насправді стримана дівчина, вихована і подібна поведінка їй не властива.

"Я з нею спілкувався після того, що сталося, вона стала жертвою нахабства водія, більше тут додати нічого. І не треба витрачати мій час, я не буду відповідати на ваші запитання, щоб мені потім теж "прилетіло", - сказав він.

У свою чергу адміністратор фітнес-клубу підтвердила, що скандальна дівчина ще працює тренером.

Яна Данькова в Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Яну ніхто не звільняв, вона працює. Просто тимчасово її відсторонили від роботи до з'ясування всіх обставин. Звичайно, нічого страшного не сталося. Але справі надали такого розголосу, до нас приїжджали телевізійники знімали тут все, ми звітували самі не знаємо за що. Історія яйця виїденого не коштує, а її так роздули", - прокоментувала ситуацію адміністратор.

Таксист заявив, що не тримає зла на пасажирку і турбується за її репутацію і подальшу трудову діяльність. Він також готовий пробачити Яну, тому що "сила людини в прощенні".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Яна Данькова стала зіркою соцмереж після істеричних образ у таксі.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна "Міс Львів" затанцювала під дудку окупантів на телеканалі Путіна.

Також портал Знай.uа писав, що львів'янка Оксана Бобошко-Вандерховен взяла участь у конкурсі Grandma Universe 2020 в категорії красунь 50+.