Наприкінці лютого 2020 року можуть бути закодовані сигнали каналів Уніан, MusicBox, Кус-кус, 36.6, Дача та Епоха. Про це повідомила "Телекритика", яка входить до холдингу 1+1 media, передає Liga.net.

Імовірно, всі вищезгадані телевізійні канали при кодуванні супутникового сигналу використовують систему умовного доступу Verimatrix. Здійснювати підйом кодованого сигналу телеканалів буде станція 1+1 media.

Телебачення, фото: poltava.to
Телебачення, фото: poltava.to

Була інформація про блокування супутникових сигналів десяти українських телевізійних каналів, а ще в планах було закодувати сигнали каналів Трофей, Xsport, Терра, Наука і Фауна.

Потім у "Телекритиці" видалили новину, а прес-служба 1+1 зазначила, що подібної інформації з їх боку не було. Швидше за все, можливість кодування деяких телеканалів тільки будуть обговорювати в компанії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung почала блокувати смарт-телевізори в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні заборонять десятки онлайн-казино, букмекерських контор та інтернет-видань.

Також портал Знай.uа писав, що смарт-телевізори збирають інформацію про місце розташування та IP-адресу користувача.