Сьогодні, 28 січня, низка популярних українських телеканалів зникне з безкоштовного доступу для власників "супутникової тарілки". 23 канали України з найбільшим рейтингом припиняють мовлення у вільному доступі.

Українському глядачеві доведеться платити за можливість перегляду з "супутникової тарілки" таких телеканалів українських медіа-холдингів, як:

Супутникове телебачення, фото: telekritika.ua
Супутникове телебачення, фото: telekritika.ua

  • 1+1 Media: 1+1, 2+2, ТЕТ, УНІАН ТБ, ПлюсПлюс, Бігуді;
  • "Медіа Група Україна": "Україна", НЛО ТV, Індиго TV;
  • StarLightMedia: СТБ, Новий канал, ICTV, М1, М2, ОЦЕ TV;
  • Inter Media Group: Интер, НТН, К1, К2, Мега, Піксель, Zoom, Enter-фільм.

У відкритому доступі залишаться близько 40 українських телеканалів, в основному регіональні та нішеві. Зокрема, державні канали "Рада" і "Культура", інформаційні "112 Україна", "Прямий", "5 канал", "Еспрессо ТВ", громадський мовник "Перший національний" (UA:Перший) та інші.

Телебачення, фото: poltava.to
Телебачення, фото: poltava.to

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше після блокування "тарілок" Воля може стати надійним супутником телеглядача

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ляшко блиснув розумом на каналі Порошенка: "Нічого доброго не буде"

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський та Гончарук потрапили "під роздачу" після гучних подій: "Ставляться, як до жебраків, злодійкуватих ід*отів"