У Франції почало наростати невдоволення політикою президента України Володимира Зеленського. Таку заяву зробив український дипломат і парламентарій Олег Волошин в ефірі телеканалу "112 Україна".

За його словами, негативні настрої пов'язані з тим, що після грудневого саміту в "нормандському форматі" в Україні сталося мало змін.

"Ми бачимо, що там (у Верховній Раді, - прим. ред.) йде гостра дискусія по ринку і з питання про землю, за новим трудовим кодексом, маса інших законопроектів голосується, приймається, але нічого не робиться в контексті реалізації політичної частини Мінських угод", - розповів Волошин.

Гончарук, фото Уніан
Гончарук, фото Уніан

Волошин стверджує, що у Франції розчаровані тим, що зусилля президента Франції Еммануеля Макрона, вкладені в організацію зустрічі лідерів країн-гарантів, виявилися марними.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, критикують прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Колишній міністр транспорту Євген Червоненко висловився в ефірі телеканалу "112 Україна" про профпридатність глави уряду. На його думку, зараз громадяни живуть набагато гірше, ніж під час правління Порошенко.

"Ми знаходимося в управлінні людей без минулого, без професії, без планів на майбутнє на Україні, без знань і, саме головне, без совісті. <…> До нас ставляться як до жебраків, злодійкуватим ідіотам. І це показують нам кожен день", - заявив Червоненко.

Нагадаємо, у мережі з'явилися нові скандальні плівки Гончарука про маніпуляції з газом.

Як повідомляв Знай. ua, зарплата українських чиновників стала ганьбою на весь світ.

Також Знай. ua писав, що Гончарук "отримав підвищення" від Зеленського, українці регочуть.