Стало відомо, що вже у понеділок, 20 січня, о третій годині користувачі супутникових антен не зможуть побачити більшість українських телеканалів.

В Україні зникнуть телеканали

Власники великих українських телеканалів ухвалили таке рішення через вимоги сучасного світу і необхідні умови для підвищення якості телевізійних програм.

Згідно зі статистикою, нововведення торкнеться приблизно третина всіх українських глядачів, саме стільки дивляться телевізор по супутнику.

Якщо супутникові антени встановлені, то треба піти до супутникового провайдера, Viasat або Xtra TV, і купити відповідаю приставку вартістю приблизно 1100 грн.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зазначається, що ті, хто дивиться телевізор по інтернету, ефірну антену або кабель - у них нічого не зміниться.

В Україні зникнуть телеканали

Закодувати сигнал довелося через зобов'язань перед правовласниками - супутниковий сигнал настільки потужний, що виходить далеко за межі країни.

Нагадаємо, що на телеканалі "112 Україна" УПЦ МП влаштувала телемарафон "Різдво. Люди замість війни. Діти Донбасу", в якому беруть участь Сергій Сивохо, Олег Карамазов і Володимир Гришко.

Як повідомляв портал Знай.ua, шахраї знову намагаються використати високий рівень довіри українців до бренду "1+1" для реклами сумнівних товарів і послуг.

Також портал Знай.ua писав, що над дитячим телеканалом "Малятко" нависла загроза великого штрафу або закриття.