14 лютого в Дніпрі ветерани україно-російської війни оригінально покарали власника маршрутки, який днем раніше відмовився везти людину без ноги, яку він втратив у результаті бойових дій на Донбасі.

Користувач Twitter з ніком "Позивний Колим" повідомив, що десятки ветеранів зайняли всі місця в машині того самого перевізника.

"За справу взялися брати по зброї і навідалися до перевізника! Провели бесіди з водіями маршруток!", – йдеться у коментарі під фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що інцидент стався 13 лютого в маршрутці №136. Колишній учасник АТО і зайшов у транспорт і показав посвідчення, що дає право на безкоштовний проїзд, але водій відмовив йому.

За військового заступилася жінка, яка їхала в маршрутці. Водій агресивно відреагував на її слова. Тоді в суперечку вступили й інші пасажири. В результаті водія маршрутки №136 відсторонили від роботи.

Утро в 136 маршруте. Ситуация практически дошла до драки. Всё началось с того, что водитель резко отреагировал на предоставленное пассажиром удостоверение УБД. Как выяснилось он инвалид, у него нет одной ноги. Дальше за него вступилась девушка, и понеслась... Х..вый Днепр.

Geplaatst door Реальный Левобережный op Zaterdag 8 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стало відомо про несподівану смерть молодого військовослужбовця, ветерана АТО Івана Кашиці, якому було всього 23 роки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Іллю Киву можуть позбавити мандата за бійку з ветераном АТО Майманом.

Також портал Знай.uа писав, що в Дніпрі через епідемію небезпечного вірусу проводять дезінфекцію в громадському транспорті.