Прокуратура Київської області заявила про випадки шахрайства, у яких зловмисники, що прикидаються представниками відомства, вимагають кошти у фізичних і юридичних осіб.

Відповідне повідомлення було розміщеним Пресслужбою прокуратури Київської області.

"Звертаємось до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про отримання телефонних дзвінків та розісланих у месенджерах нібито від імені керівника прокуратури області вимог до фізичних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності, керівників органів державної влади щодо «вирішення питань» або надання коштів", - повідомляється у зверненні.

Прокуратура Київської області

Правоохоронці наголосили: "Застерігаємо, в жодному разі не надсилати і не передавати коштів шахраям та обов’язково звертатися із заявами про відомі їм факти таких дій у правоохоронні органи".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також у прокуратурі вказали характерні ознаки шахрайських повідомлень: "Номери телефонів з яких надходять такі вимоги – 095-068-22-52, 099-653-37-64".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше столична прокуратура викрила махінації на десятки мільйонів: "Кличко очолив земельний дерибан у Києві".

Як повідомляв портал "Знай.ua", стосовно уманського прокурора Павленка розпочато службову перевірку, – документ.

Також "Знай.ua" писав, що Прокуратура не реєструє заяву Ляшка для порушення справи проти Геруса за держзраду.