АТ "Укрзалізниця" збирається відновити і увести в активну експлуатацію 53 малодіяльні залізничні станції.

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

На селекторній нараді представники підприємства та профільних міністерств обговорили перспективи розвитку станцій, що майже не використовуються.

"Найефективнішим механізмом повернення малодіяльних станцій до нормальної роботи, є збільшення обсягів перевезення завдяки спільній роботі місцевих органів влади, територіальних громад та бізнесу", - до такого висновку дійшли на нараді.

Укрзалізниця, фото: rubryka.com
Укрзалізниця, фото: rubryka.com

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми завжди готові йти на зустріч, проте ми хочемо бачити, що підприємства і місцева влада також шукають варіанти як зменшити свої видатки та підвищити ефективність роботи. Ми зацікавлені у тому, щоб максимально сконцентрувати перевезення на залізниці", - підкресли директор АТ "Укрзалізниця" Андрій Рязанцев.

На сьогоднішній день, в Україні більше 300 малодіяльних залізничних станцій.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" змінила терміни купівлі квитків: думати доведеться на кілька місяців вперед.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" задере ціни на квитки, літаком вийде дешевше: коли і на скільки.

Також "Знай.ua" писав, що працівники "Укрзалізниці" отримують "брудні" гроші від керівництва, що відомо про доходи залізничників.