На презентації проекту фінансового плану залізничного перевізника "Укрзалізниця" на 2020 рік, яка нещодавно збільшила термін попереднього продажу квитків, розповіли, що в наступному році вартість квитків на пасажирські перевезення трохи збільшиться.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центру транспортних стратегій.

Так, дохід "Укрзалізниці" від пасажирських перевезень має зрости на 8%, а загальний дохід на 13% в 2020 році. При цьому наголошується, що тарифи на вантажні перевезення будуть збільшуватися на 2,5% щокварталу.

Укрзалізниця, фото - Уніан
Укрзалізниця, фото - Уніан

"Планується провести індексацію вагонної складової в чотири етапи в цілому на 8,5% за рік. А на тарифи на пасажирські перевезення, схоже, чекає повільна індексація - плюс 2% протягом 10 місяців, починаючи з березня - в результаті зростання на 22% відносно початку року", - заявили в Центрі транспортних стратегій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, машиністи показали, на якому іржавий мотлох катає нас Укрзалізниця.

Як повідомляв портал Знай.uа, збиткова Укрзалізниця радує чиновників зарплатами в мільйони доларів: "Ці люди заслужили?".

Також портал Знай.uа писав, що Укрзалізниця закупить російське вугілля втридорога: розкрито схему підопічних Кравцова.