На днях супермаркет мережі "Фуршет" потрапив у дуже гучний скандал. Відтак, жителька Хмельницької області придбала в магазині солодощі, а виявила там повзучий "подарунок".

Відповідний допис з'явився у Facebook-спільноті "Підслухано Нетішин"

Як відзначається, у Фуршеті жінка купила цукерки, щоправда, коли прийшла додому та намагалася одну скуштувати, то помітила ніщо не інше, як хробаків, які повзали в середині цукерка.

"Фуршет розчаровує все більше...", - підписали фотографіями з повзучими солодощами.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто зауважити, що в коментарях під дописом жінку підтримали та зауважити, що таке там не вперше, і курувати там нічого не потрібно.

"Жахливий магазин! Ніколи там нічого не купую, і вам не раджу!", "Вже давно потрібно закрити! З такими темпами швидко з продуктового перетвориться в зоомагазин!", "Навіщо взагалі туди ходити! А подібні товари, якщо вже взяли, то повертайте і висловлюйте свою ФЕ! Не мовчіть! Буде ось вам наука", - пишуть користувачі соцмережі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше популярний супермаркет АТБ у Сумах, запропонував своїм клієнтам під маркою "Розумний вибір" досить дивний продукт.

Також "Знай.ua" писав, що у світі є багато страв більш небезпечних ніж немиті овочі та фрукти.