У понеділок, 17 лютого, на території України пануватиме сухий, але вітряний день. Сонце так і не усміхнеться українцям, зате вітер вичовпе кожного. Такий прогноз оприлюднила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За прогнозом синоптика, циклон Victoria із кількома центрами, потужний і активний, не дає оговтатися мешканцям західного узбережжя Європи, Великій Британії, Нідерландам, Бельгії, країнам Скандинавії, Балтії від сильного, часом ураганного вітру. Циклон такий масштабний, що його штурханину відчуємо завтра й ми, українці.

Прогноз погоди, фото з facebook

Пориви південно-західного вітру можуть досягати в Україні штормових.
Пришийте до капелюхів резиночки, як в дитинстві до рукавичок))

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Понеділок, не зважаючи на вітер, обіцяє бути теплим. Денна температура повітря у більшості областей підвищиться до +5+13 градусів. Хіба що в східних областях ще затримається холодніша повітряна маса: найближчої ночі аж до -5-9 градусів, а завтра вдень +1+4 градуси", - зауважує синоптик.

За прогнозом синоптика, опади - малоймовірні, сонце матиме більше шансів. Та й пора, бо вже навіть не те, що календарна зима, а й лютий перевалив через середину.

У Києві понеділок, як весняна пташка - ніби й сіренька, але співатиме тепло та пурхатиме жваво: вдень +6+9 градусів, рвучкий вітерець, без опадів.

"Початок нового тижня в Україні повсюди буде теплим, проте за опадами та вітром уважно стежимо. Щоб ніякий циклон не пройшов повз нашу синоптичну увагу", - додає синоптик.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, береженого Бог береже, головна пошта України вирішила перестрахуватися і відмовитися від посилок з Китаю, хоча вони не несли загрозу зараження коронавірусом. Дешеві товари з Aliexpress більше недоступні українцям.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.